Welkom op mijn site.

Ik geef muziekles aan beginnende en al meer ervaren (bas-)gitaristen en drummers. Ik doe dit vanuit de praktijk;  mijn band- en optreed ervaring. Je leert samen spelen. Je leert jezelf te begeleiden. Bij mij kun je leren hoe je ritmes, akkoorden en vorm in songs kunt herkennen.  Je leert hoe je zelf structuur in nummers kunt aanbrengen en hoe je kunt arrangeren en componeren.  Tenslotte leer je alles over akkoorden, pentatoniek (bluesladders oftewel vijftoonsladders), kerktoonladders (bruikbare bouwstenen uit de westers muziekcultuur en handig om iets over te weten) en andere toonladders. Je hoeft hier niet persé noten voor te kunnen lezen.

Je leert improviseren: Improvisatie is een belangrijke vaardigheid wat je veel speelruimte geeft. Iets waar je je leven lang plezier van kunt hebben. Vanuit mijn eigen (lesgeef) ervaring merk ik ook dat improviseren je muzikaliteit verruimd .

Door je ook bezig te houden met improvisatie leer je losser- en vrijer te spelen en voel je meer ruimte om te experimenteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>