Muzieklessen: aanbod en tarieven

Denk je er serieus over om les te nemen?

Proefles

Probeer eerst eens een proefles van 30 minuten: dat is gratis en geheel vrijblijvend. Na afloop kunnen we samen bekijken of je verder wilt of niet. Kies je ervoor om les te nemen, dan bespreken we hoe die lessen eruit gaan zien: hoe vaak je les wilt hebben, wat je wilt leren, wat je doel/je ambitie is

Tarieven

Een losse (wekelijkse) les duurt 60 minuten en kost 30 euro. Als je kiest voor een langere periode op basis van wekelijkse lessen, dan betaal je uiteraard minder per les:

- kwartaalplanning, 12 lessen: 325 euro        [27€ per les]

- halfjaarplanning, 20 lessen: 480 euro          [24€ per les]

- jaarplanning: 40 lessen, 840 euro                [21€ per les]

Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om tweewekelijks les te nemen: dat halveert de bovengenoemde tarieven uiteraard. En verder zijn er trouwens ook nog allerlei andere mogelijkheden: in goed overleg komen we daar samen altijd wel uit.

Ik geef les overdag op maandag en vrijdag, maar in overleg ook ’s avonds (ma-vr). In principe zijn de lessen bij mij thuis (Moesstraat, Groningen), maar eventueel kan het ook bij jou thuis. Overigens moet ik dan wel soms (afhankelijk van de afstand) een toeslag berekenen.

         NB/PS: Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>